Levertijd & verzendkosten

Levertijd

Ik doe mijn best de bestellingen zo spoedig mogelijk bij jou af te laten leveren. Hieronder staat schema met daarin bestel, verzend en geschatte bezorgtijd weergegeven:

Besteld maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag
Verstuurd dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag maandag
Bezorging(*) woensdag donderdag vrijdag zaterdag dinsdag dinsdag

(*) PostNL bezorgt meestal de volgende dag de bestellingen maar soms kan het door omstandigheden langer duren. Zodra een bestelling verstuurd wordt ontvang je een ‘Track & Trace’ code. Hiermee kun je de bestelling volgen.

Verzend-, verpakking en betaalkosten

Tijdens het afrekenen worden de verzendkosten getoond. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende componenten: Verzendkosten PostNL, verpakkingskosten en afrekenkosten (€ 0,35 voor IDEAL betalingen). Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het brievenbuspakje omdat deze standaard ‘Track & Trace’ bied. Wanneer het pakje niet meer door de brievenbus past of wanneer het zwaarder is dan 2 kilogram zal er gebruik worden gemaakt van pakketpost. De wetgever heeft besloten dat over het totale bedrag aan verzendkosten ook BTW moet worden geheven. Hiermee komen de verzendkosten voor bestelling afgerekend via IDEAL die door de brievenbus kunnen en minder dan 2 kilogram wegen op € 4,82 inclusief BTW. Voor een pakket tussen de 2 en 10 kilogram moet € 8.45 worden betaald en voor pakketten tussen de 10 en 30 kg betaal je € 15,73.

Betaal je via een bankoverschrijving dan ontvang je automatisch een korting van € 0,35 inclusief BTW. Echter je bestelling wordt pas verzonden als de betaling binnen is, dit kan een dag extra kosten.